Kati SuunOlen restoraniäri praktik ja atesteeritud toitlustuskorralduse spetsialist. Aastate jooksul olen avanud ja juhtinud mitmeid uusi kohti, muuhulgas ka Kõue Mõisa ja privaatset coachingumaja Koolituskodu. Läbi olen viinud suurel hulgal teeninduskoolitusi ning olen ka Rohujuure kohviku kaasomanik. Ette on tulnud palju erinevaid väiksemaid ja suuremaid projekte. Siia sisse mahub „noored tööle“ algatus Suvetiim, Tallinna Loomaaiale toitlustushanke „Tänavatoiduga ümber maailma“ kirjutamine ja erinevad edukad sündmused, alustades pop-up restoranidega lõpetades pulmakorraldusega. Julgen öelda, et tunnen toitlustusmaastiku läbi ja lõhki. Tugev pagas on ka turunduses, müügis, projektide juhtimises ning brändide loomises. Olen konsultant, koolitaja, teenindustreener ja külalislahkuse maaletooja.